VBIF – Løberne

Foreningens løbeklub har to hold. Et hold for begyndere, hvor målet er at komme i gang med at løbe og et for øvede. Vi vil så vidt muligt forsøge at tilpasse vores træning efter, hvem der møder op. Der er altid mulighed for at korte ruterne af eller lægge ekstra sløjfer på efter eget behov. Vi løber efter “vend om” princippet på begge hold, så der er plads til ALLE. I sommerperioden, fra april til oktober, trænes der fra Det Rekreative område ved Varnæsvig. I vinterperioden trænes fra klubhuset i Varnæs. Der er træning tirsdag og torsdag kl. 17.30. Tirsdag er der altid planlagt en rute af en af klubbens medlemmer. Alle har mulighed for at byde ind med ruter.  Torsdag aftaler de fremmødte, hvor turen går hen. Klubben har forskellige sociale tiltag, vi deltager i forskellige løb, og har også vores eget løb – Varnæsvigløbet, der hvert år foregår skærtorsdag. Kom og vær med, man kan starte når som helst, og vi har plads til alle.

Kontaktperson:
Dorte Aarøe – mail: loberne@vbif.dk

Find os på facebook

 

 

Tilmelding længere nede på siden

Hvilket hold skal jeg vælge?

Sommersæsonen går fra april til oktober. I denne periode løber vi med start fra Det rekreative område ved Varnæsvig. Vi har to hold. Et for begyndere, hvor målet er at komme i gang med at løbe og et for øvede. Det er altid muligt at forlænge eller korte ruterne af.

Træning er tirsdag og torsdag kl. 17.30 og vi løber hele året.

Vintersæsonen går fra oktober til april. I den perionde løber vi med start fra klubhuset i Varnæs. Vi har to hold. Et for begyndere, hvor målet er at komme i gang med at løbe og et for øvede. Det er altid muligt at forlænge eller korte ruterne af.

Træning er tirsdag og torsdag kl. 17.30 og vi løber hele året. Når mørket falder på har vi en fast torsdags rute.

DSC_4844

Fællesskab

Vi tager på klubtur to gange om året Det er blevet en tradition at vi deltager i Løjtløbet (maj) og Kliplevløbet (oktober). Vi har socialtirsdag den første tirsdag i hver måned, hvor vi efter træning får en øl/vand.

Nytårsaftensdag har vi et ”tour de chambre” løb kl. 10.00 fra klubhuset. Alle kan deltage.

DSC02176

Varnæsvigløbet

Vi arrangere hvert år Varnæsvigløbet, der finder sted Skærtorsdag kl. 10.00. Der kan løbes distancer på 5,8 og 10,8 km.

Se mere info HER
Se billeder fra Varnæsvigløbet 2016 HER
Se billeder fra Varnæsvigløbet 2017 HER

DSC_9407

Løb i vores dejlige omgivelser

Den smukke natur omkring Varnæsvig nyder vi godt af. Vi løber i alt terræn – ved vandet, i skoven, på stier og grusveje. I vinterperioden løbes der primært på asfalt, hvor der er lys.

 

Tilmelding her!

Tildmeldinger til vores hold kan gøres lige her.

Tryk på TILMELDING HER for at se listen over de hold du kan vælge

Tilmelding her!